Nyheder hos cykelsmeden

Cykelsmeden har flere nyheder lige nu. Han sælger godt nok ikke kædesave, men han har nye kæder til motorsave og file til at slibe dem med. Samtid sælger han nye sværd til savene, og han laver således service på disse maskiner. Cykelsmeden sliber dem inden for et døgn, hvor de så kan hentes igen. Som tidligere nævnt sliber han til stadighed almindelige knive og plæneklipperknive.

Samtidig er han begyndt at sælge græstrimmersnore i flere tykkelser, og de kan fås enten i hele ruller eller i afmålte længder. Der sælges også olier til forskellige havemaskiner.

Cykeludlejning
Forretningen er samtidig begyndt at udleje cykler og mountainbikes, og der er altid et passende antal til rådighed. Én dag koster 80 kr. + lidt for evt. barnestol. Og så er der stor rabat ved flere dage, og det er endda noget billigere for lejrskoler.

For cykelsmedene er der traditionelt messer i september, og så kan kunderne glæde sig til flere nyheder efter den tid.

Knit’n Jazz-weekenden
Som nævnt havde de handlende godt salg i den weekend, hvor der var mange kunder hele tiden. Bl.a. blev der solgt en hel del cykelhjelme i høj kvalitet. Kunderne er virkelig bevidste om, at man kan komme galt af sted uden en ordentlig kvalitetshjelm.

Og så var der et pænt salg af cykler på dagen, og det endda i den dyre ende, og i flere tilfælde til folk fra Horsens, Middelfart og andetsteds. Så de store arrangementer i byen giver virkelig gevinst og er med til at cementere byens status som centerby og mødested.

Så meget i Aarup i dag minder om de gyldne dage i 1890’erne, hvor byens status i den henseende blev grundlagt.

Kontakt
Cykelsmeden i Aarup,
Bredgade 24 th 
5560 Aarup

Tlf. 91552019
Mail:
Web: www.cykelsmeden-aarup.dk

Skrevet af Hans W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.