Ny sprogskole i Aarup

Umut Serin er projektleder i Assens Kommune, og han oplyser til mediet Aarup.dk, at der er startet en sprogskole i Totalbankens bygninger, Bredgade 91, 5560 Aarup. Han ønsker i den forbindelse at takke bankdirektør Ivan Sløk for stor velvilje i forbindelse med indplaceringen i bygningen.

Der er meget fine forhold og plads til 12 – 15 kursister, som på kurset modtager virksomhedsorienteret danskundervisning. Eleverne går på kurset mandag, onsdag og fredag, og så er de i virksomhedspraktik tirsdag og torsdag. Det fungerer over forventning på stedet, der er stabilt fremmøde blandt integrationsborgerne, og de er meget interesserede i undervisningen. 

De er samtidig interesseret i byen Aarup og vil gerne høre, hvad den har at byde på – bl.a. inden for forretning og evt. jobmuligheder på byens mange virksomheder.

Kursets elever er flygtninge, og Umut Serin og hans kolleger vil gerne vide, om der er virksomheder i byen, der kunne tænke sig et uforpligtende virksomhedsbesøg på fx 30 – 60 minutter. Der er i gruppen en helt reel interesse for at komme i job.

Kontakt

Umut Serin, tlf. 24753130, mail

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.