Netto i Aarup åbner 11. oktober

Den nye Netto-butik på hjørnet af Indre Ringvej og Søndergade åbner den 11. oktober kl. 8.00. Derefter bliver den daglige åbningstid fra kl. 7.00 – 22.00.

Der er ansat to ledere, og det er butikschef Kamilla Nielsen og souschef Jeanette Nielsen. I alt vil der være ca. 23 ansatte, heraf en del på deltid, og der vil være folk både over og under 18 år. Det oplyses, at alle de unge er her fra Aarup-området. Butiksarealet bliver på ca. 1.000 m2, og arealet uden om butikken er på yderligere 3.000 m2 – især til parkering og vareaflevering.

Hvad vil I så kendes på?
Den kommende butikschef fremhæver straks helt friske grøntsager og frisk kød. Og så skal kunderne virkelig føle sig hjemme og godt behandlet, siger hun.

Når man handler hos Netto, kan man samle mærker, og de kan bruges som rabat på forskellige varer i butikken.

Åbningsdagen
På åbningsdagen kommer Scotti, som er butikskædens maskot. Desuden vil der være hornmusik og kaffe fra kl. 7.30 og boller til børnene. Der vil også komme særlige åbningstilbud den dag.

Koncept
Butikken i Aarup får et helt nyt koncept som den første på Fyn, og det er ”Netto 3,0 Light”. Det betyder bl.a., at den har helt nyt inventar og håndmalede skilte.

Kontakt
Netto i Aarup, Søndergade 1, 5560 Aarup
Tlf. 87787811 (hovedkontor)
Web: www.netto.dk

Skrevet af Hans W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.