Når kulturer mødes under paraplyen

Assens kommune er gradvist blevet beriget med tilflyttere fra andre lande, som har bosat sig rundt om i kommunen.

Kulturhuset Industrien vil gerne vise hvad Aarup by blandt andet kan tilbyde  kultur- og foreningsmæssigt og måske være med til at man bosætter sig i Aarup by. Derfor inviterer Kulturhuset Industrien til et gratis arrangement for både ”nye” og ”gamle” borgere.
Det finder sted lørdag d. 19. august,  kl.  11.00 -15.00  omkring den nye parasol på Sanggaards Plads/Kulturhuset Industrien, Bredgade 73-75, 5560 Aarup.
I løbet af dagen vil der bl.a. være fællesspisning, live-musik og biograffilm for børn og voksne. Til børnene vil der være gratis pandekager hos spejderne, hvor der udleveres en gratis biografbillet til børnefilmen som vises samme dag kl. 15.00.
De voksne bedes hver især medbringe en ret eller kage fra deres nationale køkken, så vi igennem maden kan møde hinanden og de forskellige kulturer. Deltagerne kan samtidig få gratis billet til aftenfilmen som vises i biografen kl. 19.30.

Vi håber på at se så mange af jer som muligt til en hyggelig og inspirerende dag for både børn og voksne.

Ingen tilmelding – bare mød op med maden og godt humør.

Vi ses 19. august i Aarup.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte lederen af Kulturhuset Industrien Michael Poulsen på følgende:

Telefon: 2183 5074

Email: mipou@assens.dk

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.