Meny og økologien

 I Aarup.dk følger vi op på bl.a. Flensborg Avis’ omtale af den stigende efterspørgsel af økologiske varer.  Og nu er turen kommet til MENY i Aarup, hvor vi har talt med købmand Mette Krag.
 
Meny økologiStigende efterspørgsel
Mette Krag kan klart bekræfte, at der er mere efterspørgsel efter økologiske produkter, fx kan hun ofte ikke få nok grøntsager.
Men generelt er der ved overgangen til MENY kommet mange flere økovarer ind i butikken.
Ud over grøntsager og mejeriprodukter er der meget andet, fx gryn, kød, pizzaer, is, øl og vin.
 
Vil folk betale?
I følge Mette vil folk gerne betale prisen for de økologiske produkter, og prisen er oven i købet svagt faldende med den stigende produktion, mener hun. Og generelt vil øko-kunderne også gerne betale for god kvalitet i det hele taget.
Men stadigvæk er der trods den opadgående tendens kun tale om, at økovarer har en begrænset markedsandel.
 
Den store indpendling
Ejeren af Meny har også bemærket den store indpendling til Aarup by, og hun mener absolut, at det er en gevinst for handelen og for alle her. Og gevinsten kan blive større, hvis flere kommer til at bo her i Aarup, hvorfra man kan nå hele 413.500 arbejdspladser på under én time.
Derfor ser hun også gerne flere boliger – og af vidt forskellig størrelse svarende til folks behov, så byen kan blive endnu stærkere. 
 
Interview ved H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.