Malerier og glas med glimt af hav

I oktober måned udstiller Charlotte Niemann og Helle Birck Mikkelsen henholdsvis malerier og glaskunst i Galleriet på Kulturhuset Industrien med adressen Bredgade 73-75, Aarup. Der er fernisering torsdag den 4. oktober klokken 17, og alle er velkomne til at deltage.

Charlotte Niemann, som bor i Fjelsted, har arbejdet med grafisk design i reklamebranchen, og har i mange år undervist i tegning og maling i FOF i Odense, Frede-ricia og lokalt. Om sine billeder siger hun, at udtrykket ligger et sted mellem det naturalistiske og det intuitive, det drømte og det følte. Inspirationen kommer fra natur, rejser og ting i forfald. Der vises værker med tegning, akvarel, akryl og blandteknik.

Når Helle Birck Mikkelsen arbejder med sine værker, søger hun at få lysets brydning i glasset som medspiller, og herfra er der ikke langt til lysets brydning i havets vand, som af den grund er blevet en stor inspirationskilde. Lyset, som ændrer sig med årstiderne, er også med til at sætte sig spor i glassets farver.

Helle Birck Mikkelsen har arbejdet med glas i 1o år og bruger forskellige teknikker til sin glasfremstilling, hvilket også giver meget forskellige udtryk i de færdige resultater.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid fra klokken 7-22. Husk sundhedskortet giver adgang, hvis biblioteket ikke er betjent.          

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.