Lynhurtig hjemmeside klar til julebilletsalg til discobrag på Frøbjerg

Det nye udseende af http://www.frobjerg.dk på en computer

Det nye udseende af http://www.frobjerg.dk på en computer

Frøbjerg Festspil har optimeret hjemmesiden og sat gang i billetsalget til næste års forestilling Saturday Night Fever.
Hele december kan billetterne købes til en særlig rabatpris, men man kan også være heldig at vinde billetter i flere konkurrencer.

Der har i et stykke tid været et stort ønske at få gjort www.frobjerg.dk mere tidssvarende og hurtigere i visninger på smartphones og tablets. – Mange flere end tidligere går ind på vores side via deres smartphone, og det har været en lidt langsom oplevelse. Men det er slut nu, hvor Bent Bryde Andersen, der er vores webmaster, har tryllet en ny flot side frem, der er mega-hurtig, understreger Torben Svane Christensen, PR-ansvarlig hos Frøbjerg Festspil.
Samtidig fremstår hjemmesiden nu også mere nutidig i sit design, og den er overskuelig og nem at finde rundt på.

Det nye udseende af http://www.frobjerg.dk på en mobil

Det nye udseende af http://www.frobjerg.dk på en mobil

Giv et discodrøn i julegave
Lanceringen af den nye hjemmeside falder heldigt nok sammen med, at Frøbjerg Festspil har åbnet for billetsalget til næste års forestilling, Saturday Night Fever, og det endda med mulighed for at gøre en god julehandel. – Ja, i hele december sælger vi udvalgte billetter til en nedsat julepris.
Vi ved, at flere tager til festspillet med hele familien eller i en større flok af venner, og så kan man spare en del, hvis man køber nu.
Samtidig er det jo også en god julegaveide, hvis man ikke lige ved, hvad man skal give venner og familie i år, siger Torben Svane Christensen.

Som noget nyt har Frøbjerg Festpil lavet et samarbejde med ugeaviser med konkurrencer, hvor gevinsten er billetter til Saturday Night Fever. Der er også sat en konkurrence i gang på Frøbjerg Festspils facebookside, hvor gevinsten er 2 gange 2 billetter til forestillingen.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.