Lokalrådet for Frøbjerg-Orte m.fl.

Frøbjerg og Orte har som tidligere nævnt etableret et lokalråd, og det er sket i samarbejde med Søllested, Vedtofte og Ørsted.

I årets løb havde Søllested fået nyt fyr i forsamlingshuset, og til lokalrådets område var med tilskud indkøbt 21 vedligeholdelsesfrie borde og bænke, der også kan lejes af de lokale.

Der er desuden udarbejdet en brochure om området, og den kan uddeles til tilflyttere og ejendomsmæglere. I øvrigt byder de lokale ambassadører nye tilflyttere velkomne med en pæn hilsen.

Økonomi: Lokalrådet har i årets løb kun haft få udgifter og bl.a. bevilget 4.500 kr. til de nævnte borde og bænke. Der står derfor ca. 5.000 kr. på lokalrådets konto.

Valg: Flg. blev genvalgt: Henning Borgersen, Hans Frede Pedersen, Jens Peder Christiansen, Lisa Bolting samt Ole og Erik Bjernemose.

Nye planer: Søllested pusler i 2018 med rock i grusgraven, mens rådet i Orte vil arbejde for en forbedret trafiksikkerhed for fodgængere – især for børnene ved Frøbjerg-Orte Friskole.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.