Lokalnyt i Folkebladet 7/19

Kursus hos cykelsmeden
Lørdag den 23./2. fra kl. 14 er der kursus hos cykelsmeden, og han henvender sig i første omgang til kvinder, der gerne vil lære at lappe en cykel og klare anden simpel vedligeholdelse. Der er plads til otte på holdet, og ved overtegning kan der arrangeres flere kurser – også for mænd. (s. 2)

Kerte GF med sæsonstart
Kertes fodboldspillere starter sæsonen med træning lørdag den 16./2. kl. 14. Fremmødet vil vise, om der bliver et eller to seniorhold. (s. 14)

Livets gang hos Cipe:Care
Johnny Hellfach er både mekaniker og maskintekniker og har således en solid baggrund for arbejdet på værkstedet på adr. Holmelund 32. Læs hele historien i Folkebladet side 16.

Aarup Bio
Biografen viser fra torsdag – onsdag filmen ”Skammerens Datter 2: Slangens Gave”. Se mere i Folkebladet s. 22 eller på www.aarupbio.dk – her kan man også læse om kommende film.

Koncerter
Musik på Industrien får besøg af Indra med jazz trio fredag den 15./2. kl. 20. Lørdag den 2. marts kl. 20 præsenteres Lunau og Sund m. band. Se mere i Folkebladet s. 22 og 23.

Læs også om flg.:

Hjælp til pårørende, ældrepolitik, en sand hjerteredder, ”Den gamle Møllekro” på Aarupskolen, Lillebæltstiens åbning, flystyrt for 75 år siden og meget mere.

Kontakt til Folkebladet
Tlf. 64431178

Mail: – læs avisen på nettet www.folkebladet.net

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.