Lokalnyt i Folkebladet 41/18

Puljemidler
Assens Kommune modtager nu ca. 6,7 mio. fra staten, så man bedre kan forebygge indlæggelser blandt de ældre. Se mere i Folkebladet.

Farvel til Kim Larsen
Søndag aften var der 170 mennesker på Industrien for at tage afsked med Kim Larsen, der spillede på Industrien i 2005 og i Aaruphallen i 1976. Der blev indsamlet over 7.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse ved arrangementet.

Velbesøgt Aarup-Syd planmøde
Over 80 mennesker var mødt op til planmødet, og den blev fint modtaget. Flere tilhørere opfordrede kommunen til at fremskynde planen mest muligt, for der mangler byggegrunde, og væksten fra de senere år må ikke bremses, lød det fra flere at byens tillidsmænd. Se mere i Folkebladet.

Fællesspisning i Rørup
Der er fællesspisning i Borgerhuset den 26./10. kl. 18.30. Tilmelding på 40303552 eller 64432321.

Friskolen løber 12. oktober
På skolernes motionsdag løber eleverne fra Frøbjerg-Orte Friskole til fordel for gigtramte børn. Se mere i Folkebladet.

Aarup Bio
Aarup Bio viser i denne uge filmen Ditte og Louise. Se mere på www.aarupbio.dk

Musik på Industrien
Gary Snider Band med Leonard Cohens sange optræder på Industrien fredag den 12. oktober kl. 20.00

Bo Evers & bandet Gypsy Vendetta spiller den 27. oktober kl. 20.00. www.musikpaaindustrien.dk

Læs også om:

Brunsvigerens dag
Lone Jensen fra Brødkrummen i Aarup håber på stort salg af brunsvigere den 11. oktober – ”brunsvigerens dag” på Fyn. Se opskriften på denne kage i Folkebladet side 31.

Den lille prins på Aarup Bibliotek
Denne teaterudgave af Antoine de St Exupéry vises på Aarup Bibliotek den 17. oktober kl. 16. Tilmelding på www.assensbib.dk

Læs også om årets æble, æbletræ som gave til tilflyttere, ”æblevariationer” på Tobaksgården, æblefestivalen, bevaringsværdig gård i Dreslette, de bedste vinterdæk, vinterklar bil, pas på hjortene i trafikken, Hørvævsmuseet, Museum Vestfyn i ferien og meget andet.

Skrevet af Hans W.

Kontakt til Folkebladet
Tlf. 64431178
Mail:

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.