Lokalnyt i Folkebladet 35/18

Inger Poulsen 60 år
Inger Poulsen, der bor i Rørup, fylder 60 den 28./8. Hun er til daglig forstander på Fugleviglund, der med afdelingen i Glamsbjerg har i alt 120 elever.

Høstmarked i Aarup fredag
Den 31./8. er der høstmarked i Bredgade i Aarup fra 17 – 21. Byens forretninger vil have masser af tilbud, og desuden vil være udstillet veterantraktorer og veteranbiler, mens man kan høre Copyman, der underholder med sin guitar.

Sund i Aarup på høstmarked
Sund i Aarup, der bl.a. har opbakning fra Aarup Løbeklub, AB Gymnastik og AB Håndbold optræder også på høstmarkedet fredag kl. 17 – 21, og de har allieret sig med en del samarbejdspartnere. Se mere i Folkebladet.

Frøbjerg Festspil
Frøbjerg Festspil, der havde ca. 13.000 gæster til sommerens festspil, meddeler, at vinterforestillingen er aflyst pga. manglende instruktør.

Totalbankens generalforsamling
Totalbanken holdt generalforsamling den 22./8. i håbet om tilslutning til en plan om udvidelse af aktiekapitalen. Men bestyrelsens forslag fik ”kun” 55% af stemmerne, og der var krav om 66,66%, og derfor drøfter bestyrelsen nu andre muligheder for fremtiden. Se mere i Folkebladet.

Lizette
Tøjbutikken Lizette i Aarup skal have ny ejer fra udgangen af 2019. Ejeren Anne Marie Rasmussen går på efterløn og vil gerne tale med potentielle nye ejere til de i alt tre butikker. Tlf. i Aarup-afdelingen 64431771. Se mere i Folkebladet.

Kunst i Galleriet
Alice Frost og Tendai Tega er månedens udstillere. Der er fernisering 6./9. kl. 17.

Mamma Mia i Aarup Bio
Sophie overtager et græsk hotel, og vil nu møde sine tre potentielle fædre. Se mere på www.aarupbio.dk 

Kurt Leth på Industrien
Den kendte TV-journalist holder foredrag i Industriens Foredragsforening onsdag den 5./9. kl. 19. Se mere i Folkebladet.

Læs også om Sund i Aarup, ny bog om besættelsestiden, Højfyns Bridgeklub, ”Total make-over”, årets landsby, nye byggegrunde i Tommerup, Hørvævsmuseet og Lilleskov Teglværk.

Kontakt til Folkebladet: eller tlf. 64431178

Skrevet af Hans W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.