Lokalnyt i Folkebladet 22/19

6.a nr. to på cykelbane
Aarupskolens 6.a blev nr. 2 på Odense Cykelbane i GF Fondens skoleturnering – se mere s. 3

Open by Night 31./5. kl. 17 – 21
Open by Night på fredag har meget at byde på, fx kæmpepandaer, store amerikanske biler, guitarmusik, fadøl, oksefilet og grillpølser og hele 4 folketingskandidater og meget mere – se s. 1, s. 6, s. 8, s. 10, 11, 12 og 13.

Folketingsvalg 5. juni
Der er Folketingsvalg onsdag den 5. juni, og man kan stemme i tidsrummet 8 – 20. I 5560 Aarup kan man som sædvanlig stemme i Aarup Fritidscenter, Kerte forsamlingshus, Rørup Borgerhus og Frøbjerg Samlingshus.

Ungeambassadører søges hos Frøbjerg Festspil
Frøbjerg Festspil søger unge-ambassadører, der dels skal hjælpe på forskellig vis, og dels får de forskellige fordele. Læs de nærmere bestemmelser i Folkebladet side 25. Husk ansøgningsfristen 1. juni.

Årets landsby
De mange landsbyer i Assens Kommune har nu igen chancen for at blive årets landsby. Fristen er den 11. august 2019. Se de nærmere betingelser for deltagelse i Folkebladet s. 27.

Kunst i Galleriet
Torsdag den 6. juni kl. 17 er der igen fernisering i Galleriet, og månedens kunstnere er Maria Damgaard Møller med sølvsmykker og Lis Klein med malerier. Se mere i Folkebladet s. 26.

Aarup Bio
Aarup Bio viser de kommende dage filmen ”En spions bekendelser”. (S. 26) – Se mere på www.aarupbio.dk

Læs også om flg.:

Cirkus Mascot i Gelsted og Glamsbjerg, hoteludvidelse i Vissenbjerg, Sund i Aarup med fællesspisning og gåtur, markedsdag i Drømmehuset, bombeflystyrt ved Emtekær 1944, EU-penge til turismen og meget mere.

Kontakt til Folkebladet:
Tlf. 64431178 – mail – læs også avisen på nettet: www.folkebladet.net

H.W./Aarup.dk

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.