Lokalnyt i Folkebladet 14/19

Mobil Borgerservice
Mobil Borgerservice holder fortsat på MENY’s P – plads i lige uger kl. 12.30 – 14.30, næste gang er således onsdag 3. april.

Tour de Four med professionel velgørenhedsindsats
Cykelholdet Tour de Four er vist nok stadig amatører, men de gør en stor indsats for velgørenhed. Den 9. maj har de et velgørenhedsarrangement på Hotel Aarup Kro, og midt i juli cykler de igen til Skagen til fordel for børn og unge i kommunen. Læs mere i Folkebladet s. 8 – også om tilmelding til arrangementet den 9. maj. Sidste år gav aktiviteterne hele 185.000 kr.

Ældresagen
Ældresagen på Højfyn arrangerer tur til Vigelsø og efterlyser et par frivillige ledere til stavgang. (s. 10)

Aktive Ældre
På generalforsamlingen for nylig blev Ivan Sørensen genvalgt, mens Finnn Neumann og Jørgen Højsholt blev nyvalgt. Med henblik på fremtiden ser bestyrelsen dog gerne mere nyt blod med fra næste år. (s. 10)

Kunst i Galleriet
Den lokale kunstforening har fernisering torsdag den 4./4. kl. 17.00. Denne gang er Knud Erik Bødker og Søren Dyrup i centrum resten af måneden. De udstiller henholdsvis fotos og skulpturer, der bl.a. er lavet af gamle jernbanesveller. Se mere i Folkebladet s. 11.

Frøbjerg Festspil
Frøbjerg Festspil havde årsmøde midt i marts, og foreningen kunne glæde sig over hele 5 priser ved Musical Award. Foreningen kunne samtidig se med tilfredshed på de 133.000 kr. fra Assens Kommune, så man kan se frem mod forestillingerne Footloose i 2019 (8. – 23. august) og Midt om Natten i 2020. Maden i spiseteltet vil i år komme fra Aarup Hotel. Det blev samtidig oplyst, at foreningen mangler frivillige til flere praktiske opgaver. Læs mere i de to store artikler på side 21.

Aarup Bio
Aarup Bio viser i den kommende uge filmen ”Alle ved det”. Lørdag kl. 13 og søndag kl. 16 dog ”Sådan træner du din drage 3 3D”. Læs mere i Folkebladet s. 26 eller på www.aarupbio.dk

Musik på Industrien
Musik på Industrien præsenterer Jesper Lundgaard fredag den 5./4. kl. 20, og lørdag den 27./4. kl. 20 er det Passengers Only Reggazz Band, der optræder. Læs mere i Folkebladet s. 26 – eller gå ind på www.musikpaaindustrien.dk

Læs også om Assens Kommunes ”Vision for 2030”, bilnyheder, foredrag om Lillebælt, styrkelse af Assens by, ”Med vilje og hjerte”, ”Store Stidag i Vissenbjerg” og meget andet.

Kontakt til Folkebladet
Tlf. 64431178, mail – læs også avisen på nettet på www.folkebladet.net

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.