Lokalnyt i Folkebladet 9/18

Kerte og Orte kirker får to nye medarbejdere. James Howard Young er ny organist og spiller første gang den fjerde marts. Samtidig er Kirsten Svane Christensen ansat som ny kirke- og kulturmedarbejder. Se mere i Folkebladet.

Kirketiderne ses side 4 i Folkebladet.

Lægeægteparret Nada Alomar og Asyad Qassem kom i 2013 fra Syrien til Danmark. Efter en del sprogstudier, praktik og supplerende lægestudier er de snart klar til at arbejde som læger i Danmark. De bor i Aarup og er meget tilfredse med byen. Se mere i Folkebladet.

Aarup Lokalråd holder årsmøde på Industrien torsdag den 22. marts kl. 19.

Kerte Ny Amatørscene opfører Dr. Hansens Plastic-klinik i Kerte Forsamlingshus den 16. og 17. marts – se mere i Folkebladet og på www.aarup.dk

Aarup Bio viser i denne uge Fifty Shades – Fri og for børn filmen Vitello lørdag kl. 13 og søndag kl. 16. Se mere på www.aarupbio.dk eller i Folkebladet.

Vestfyns Teater præsenterer skuespillet ”Klassebilledet” på Industrien torsdag den 8. marts kl. 20. Se mere på www.vestfynsteater.dk eller ring på 21455272.

Musik på Industrien præsenterer rockbandet ”Coast” på Industrien mandag den 17. marts kl. 20. Se mere på www.musikpaaindustrien.dk

Læs også informationer fra Assens Kommune, stort bankospil i Aaruphallen på søndag, kirkegårdsleder på motorcykel, nye virksomheder i Assens Kommune, stresskursus for mænd, rustbeskyttelse hos Pava, nye og brugte biler og meget mere.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.