Lokalnyt i Folkebladet 49/17

Hærværk ved Aarup Kirke. Der er konstateret knuste ruder, væltede skilte og ødelagte vaser på kirkegården og i kapellet, og ugerningen er sket i weekenden 25. – 26. november. Det er anmeldt til politiet, men menighedsrådet opfordrer alle til at være opmærksom på unormal adfærd og i så fald ringe til menighedsrådets formand Jan Julin på tlf. 29378638.
Padesø Kirke afholder julekoncert torsdag den 14. dec. kl. 19.30 med Duo Askou/Andersen. Alle er velkomne.
Kerte Kirke præsenterer Frøbjerg-koret torsdag den 7. dec. kl. 19.30. Alle er velkomne.
En stor del af Aarups forretninger er med i en ordning, så kunderne kan vinde gavekort, når man har udfyldt en ”Juleshopping i Aarup kupon”. Vinderne af gavekort for i alt 20.000 kr. offentliggøres i Folkebladet den 19. dec.
 Vestfyns Teater er klar med nyt forårsprogram – se mere på vestfynsteater.dk
Aarup Bio viser i denne uge filmen Fantasten, desuden kl. 16 søndag Paddington 2, se mere på www.aarupbio.dk .
Olsens Trio synger og spiller Kim Larsen-sange på Industrien onsdag den 6. dec. kl. 16.
Saturday Night Fever opføres på Frøbjerg i august 2018, men man kan allerede nu købe billet på www.frobjerg.dk – og i samarbejde med Folkebladet har Frøbjerg Festspil indledt en konkurrence om gevinster i form af billetter til sommerens friluftsspil.

Se mere i Folkebladet, hvor du også kan læse om diabetes, Uffe Ellemanns morfar i Hårby, demente, rygtræning, spritbilister og meget andet.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.