Lokalnyt i Folkebladet 48/17

Mobil borgerservice i MENYs gård i Aarup onsdag den 29./11. kl. 12.30 – 14.30

Den kommende jul markeres i Aarup fredag den 1. dec. med spejdernes fakkeltog fra kl. 18.10. Herefter tændes juletræet, og en tryllekunstner kommer på besøg. Samtidig har byens butikker ”Open by Night” med gode tilbud.

Støtteforeningen for Knit’n Jazz byder bl.a. på en stor tombola lørdag den 2./12. til støtte for næste års ”Knit’n Jazz Festival.

Der er stor forhåndsinteresse for julemærkemarchen søndag den 3./12., men man kan også bare møde op foran Industrien inden kl. 10 for at deltage. Se mere i Folkebladet.

Postnummer 5560 fik 6 i det nye byråd, og det blev Leif Rasmussen (A), Poul Poulsen (B), Henning Jensen (V), Lars Kr. Pedersen (V), Dan Gørtz (V) og Nikolaj Leed Henriksen (V).

Aarup Bio viser Victoria og Abdul i uge 48, fredag kl. 19.30 er der dog filmcafé med ”Patriarken” . Se mere på www.aarupbio.dk

Kerte Forsamlingshus holder juletræsfest søndag den 3. dec. kl. 14 – 17. Se mere i Folkebladet.

Læs også om spritbilister, Bøjden-Fynshav Færgen, Koelbjerg-manden, ny undervisning i naturfagene i Assens Kommune, de valgte til ældrerådet og meget andet.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.