Lokalnyt i Folkebladet 43/17

Valgmøde på Industrien. Aarup.dk og Aarup Lokalråd arrangerer i fællesskab et vælgermøde på Industrien mandag den 30./10. kl. 19. Lasse Helner indleder mødet med et par sange og et par gode Aarup-historier. Derefter er det politikernes tur, og de har forbud mod valgflæsk, til gengæld er de inviteret til at omsætte visionerne til konditorkunst. Derefter må de gerne give eksempler på, hvad de vil gøre for at fremme vækst og trivsel i Aarup-området. Se mere i Folkebladet og på www.aarup.dk .

Husk borgerservice kl. 12.30 – 14.30 i lige uger på P-pladsen bag MENY.

Se kirketiderne side 4 i Folkebladet.

Aktivitetspark i Aarup. Tirsdag den 7. nov. kl. 19 arrangerer Aarupskolen, Aarup Boldklub, Aarup Fritidscenter og Aarup Lokalråd et borgermøde i Aarup Fritidscenter med henblik på en aktivitetspark mellem Aarupskolen og Aarup Fritidscenter. Alle interesserede kan deltage.

Assens Kommune informerer om pasningstakster i daginstitutioner. Kig i Folkebladet side 17.

Danmark som slavenation. Det er temaet for et foredrag af Gunnar Steenberg på Industrien (biografsalen) onsdag den 1. nov. kl. 19.00. Arrangør Industriens Foredragsforening – se mere på www.industriensforedragsforening.dk eller på www.aarup.dk

Aarup Bio viser i uge 43 filmen ”Snemanden” – fredag kl. 19.30 vises dog ”The Handmaiden” – se mere på www.aarupbio.dk

Musik på Industrien. Oysterband kommer lørdag den 28./10. kl. 20, og lørdag den 11. nov. er det Blum & Haugaard m. Band, der optræder. Se mere på www.musikpaaindustrien.dk .

Læs også om brevstemmer, appel til de unge om at stemme, vegetarmad, byggegrunde i Assens Kommune, brændeovne og forurening, bilnyt og traktorer på vejene.

Læs mere i Folkebladet.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.