Lokalnyt i Folkebladet 36/17

Støtteforeningen Knit’n Jazz er nu en realitet. Den nye forening skal hjælpe med at løfte det store arrangement fremover, og Anna Stina Billund blev formand. Indmelding kan ske i butikken iSologRegn i Bredgade Aarup. Det første arrangement i foreningen kommer den 11./11.

Vestfyns Teater byder på forestillinger i Aarup den 23. oktober og 9. november. Se mere på vestfynsteater.dk

Se kirketiderne i Folkebladet side 4

Mobil borgerservice ved MENY i lige uger kl. 12.30 – 14.30

Ny gangtunnel. Der er nu kommet en ny og forbedret gangtunnel under Aarup Station – bl.a. er den mere handicapvenlig, og det glæder bl.a. beboerne på Lindebjerg.

Kunst i Galleriet. I september udstiller kunstneren Leonoora Liiva malerier og keramik, og der er fernisering torsdag den 7./9. kl. 17. Alle er velkomne.

Aarup-spejderne med forbedret hytte. Spejderhytten ved Stadionvej får nu via donationer nyt tag og nye vinduer for ca. 125.000 kr. Det er Klaus Lebæk, der klarer tømrerarbejdet.

Aarup Bio viser Mit hjem i Hampstead i uge 36 – dog ikke onsdag.

Musik på Industrien:

Søndag den 10./9. kl. 14 er der børnekoncert ”TIDSRØVER” med Paul Banks og Charlotte Halberg.

Fredag den 15./9. er der koncert med Stig Rossen m/pianist. Se mere på www.musikpaaindustrien.dk

Se mere i Folkebladet, bl.a. om Reformationen, god dag på Holmely, aktivitetsoversigt, budgethøring, Hjemstavnsgården og bilnyheder.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Bogmærk Permalink.