Lokalnyt i Folkebladet 32/17

Borgerservice har p.t. ferie og kommer derfor først til MENY’s gård i Aarup onsdag i uge 34 kl. 12.30 – 14.30.

Knit’n Jazz. Aarup by vil i weekenden 12. og 13. august være præget at et arrangement med jazz og strikning. Det hele skydes i gang lørdag med borgmestertale uden for have- og garnbutikken iSologRegn i Bredgade. I løbet af weekenden vil der være mange musikindslag og strikkeaktiviteter, og der vil også være en strikkegudstjeneste i kirken lørdag kl. 12.30.

Hotel Aarup Kro serverer mad lørdag fra kl. 17, og om aftenen er der koncert på boldbanen bag den gamle hal.

Søndag fra kl. 10 er der udstillere i den gamle hal, og der er ”hjemmestrikket marked” på Sanggaards Plads. Efter de mange musik- og strikkeaktiviteter slutter det meste søndag kl. 16. Læs mere i Folkebladet.

Aarups butikker fra handelsstandsforeningen har i den kommende weekend længere åbent end normalt – lørdag fra 9.30 – 17 og søndag fra 10 – 17. De udlover et (begrænset) antal billetter til de kunder, der handler lokalt denne weekend. Den udvidede åbningstid med mange tilbud er et led i Knit’n Jazz-arrangementet.
Køb billetter til Knit’n Jazz her

Ny tankstation på vej til Aarup. Thomas Andreasen, der bl.a. foretager undervognsbehandling i Aarup, åbner senere i år ny tankstation og vaskehal på adressen Indre Ringvej 17 i Aarup, og det sker i samarbejde med OK Benzin og SuperBrugsen i Hårby.

Aarup Løbeklub snører løbeskoene igen søndag den 13./8. kl. 13, hvor man mødes i klubhuset til fælles ”morgenmad”, fortæller formand Kurt Nielsen. Se mere i Folkebladet eller på www.aarup.dk .

Kulturer under paraplyen. Foreningerne bag Kulturhuset Industrien inviterer til et gratis arrangement lørdag den 19./8. kl. 11 – 15 på Sanggaards Plads for både nye og ”gamle” Aarup-borgere. Musik og film vil indgå, og alle voksne opfordres til at medbringe et ret eller en kage fra deres nationale køkken. Deltagerne kan samtidig få gratis billet til Biografen samme aften, og børnene kan se gratis film om eftermiddagen kl. 15.

Aarup Bio viser filmen ”Grusomme mig 3 – 3D i uge 32. Se mere i Folkebladet og på www.aarupbio.dk

Læs også om sognetur, strikkegudstjeneste, bridge i Aarup, slut for 92 oktan, langsom buskørsel på den fynske motorvej, dyrene i varmen og meget andet.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Bogmærk Permalink.