Lokalnyt i Folkebladet 1/18

Mobil borgerservice fra Assens Kommune fortsætter i 2018 efter succes i 2017. Bussen vil være i MENY’s gård i lige uger fra 12.30 – 14.30, dvs., at 10. januar er 1. gang i 2018.

Kirketiderne i 5560 Aarup ses på side 4 i Folkebladet.

Marianne Sellebjerg, der er klinisk diætist, har nu haft egen klinik i Aarup i 10 år. Hun har mange strenge at spille på, fx vejledning i vægttab, zumba, spinning, og desuden underviser hun i løb, mountainbike og kajak på en efterskole i Svendborg.

Aarup Løbeklub har ny opstart i Aarup Boldklubs klubhus torsdag den 11. januar kl. 19.00. Se mere om de forskellige hold og aktiviteter i Folkebladet.

Aarup Bio viser Star Wars: The last Jedi i uge 1, torsdag også kl. 10.

Gangtunnelen ved købmanden i Grønnemose er blevet sat i pæn stand af de lokale pedeller, men nu er der desværre personer, der tilsviner den med graffiti, fortæller beboerformand Jans Bartholin.

Rema 1000 i Danmark uddelte den 23. december gratis overskudsmad til udsatte familier i Danmark

Læs også om vielse af homoseksuelle, nytårsudtalelse fra borgmesteren, bredbånd, røgsugning ved brændeovne, bilnyheder, rejser sydpå og meget andet i Folkebladet.

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.