Let Køb med stor fremgang

Det går ret godt i butikken for tiden, oplyser talsmand Réné Cardiff til Aarup.dk, og det skyldes nok flere forhold. Bl.a. er priserne blevet nedsat i flere omgange, så priserne fuldt ud kan matche lavprismarkederne. Og så er der endelig kommet ro omkring trafikforholdene i området ved Grønnemose-krydset.

God fremgang
Disse forhold har betydet en pæn fremgang i 2018, og det skaber selvfølgelig optimisme i butikken. Det kan også til dels skyldes, at Grønnemose er den eneste landsby i kommunen, der befolkningsmæssigt er vokset gennem de senere år – med 5%.

Butikken vil have særlige tilbud på brød fra Brødkrummen (i Aarup) frem til jul, og det drejer sig om rugbrød hver fredag og om rundstykker i weekenden.

Vareudbringning
Butikken bringer varer ud hver torsdag, og der er plads til, at flere kan være med – man kan bare ringe på 64431322 for at høre nærmere. Generelt kan man se tilbuddene ved at klikke på butikkens annonce på www.aarup.dk .

Anden service
Butikken har fortsat ordninger med flere aktører inden for forsendelse af pakker, og desuden er der udsalg og medicinudlevering fra Ejby Apotek. Ud over det uddeles brochuren med tilbud to gange pr måned.

Hvad vil I være kendt for?
God personlig service og lave priser, siger Réné, butikkens talsmand.

Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 6.30 – 19, weekend 7 -16.
Antal ansatte: 4
Tlf. 64431322
Mail:

Se annoncen på www.aarup.dk – når man klikker på den kommer der flere oplysninger.

Skrevet af Hans W.

 

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.