Kertes old boys vader i succes

kerte OldboysKerte har ikke længere noget 11-mands hold i fodbold. Det blev trukket på grund af for få spillere.
Men old boys-holdet med de grønne trøjer blomstrer virkelig.
De er med i en privat turnering på Sydvestfyn, og de spiller på en halv 11-mandsbane på tværs – med 7 mand på banen og 3 indskiftere, der må sættes ind, tages ud og sættes ind igen efter holdleder Kurt Hansens suveræne befaling.
I den forrige kamp vandt Kerte med 7-1, og torsdag den 19. maj mødte sportskammeraterne fra TUSA op som “Prügelknabe”.
TUSA havde en ægte sprinter på holdet, og han scorede hurtigt til 0-1 (og senere til 2-3), men Kerte udlignede og kom hurtigt foran med 2-1.
Efter godt 12 min. blev Henrik Buch skiftet ud – efter eget udsagn for “ikke at ydmyge modstanderne for meget” og “for at give plads til en yngre på ca. 50 år”.
Han kom dog snart på banen igen, og så scorede Kerte til 3-1.

kerte Oldboys 1Pause og 3-1
I pausen erklærede holdleder Kurt Hansen sig fint tilfreds, men snart reducerede TUSA til 2-3, og den 60-årige holdleder satte sig selv ind og stabiliserede holdet med en suveræn back-indsats med gode kontra-opspil, og i anden halvleg bragede boldene ind i TUSAs mål, og det endte med en suveræn Kerte-sejr på 7-2.