Jul med ”Stort i Småt” i Galleriet

December er også en ganske særlig måned i Galleriet på Kulturhuset Industrien i Aarup. Månedens kunstudstilling kan uden overdrivelse kaldes mangfoldig, da den rummer flere end 30 udstillere, som hver har sit eget udtryk. Der udstilles små broncefigurer, keramik- og glasting, olie-, akryl- og akvarelmalerier, hvis størrelse er højst 20×20 cm, foruden smykker og gammeldags kort. I år er der også kommet striknisser udstyret med gipsben og andre overraskende finurligheder.

Torsdag den 6. dec. klokken 17 slår Galleriet dørene op for herlighederne med fernisering. Alle interesserede er velkomne til at deltage, og udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid fra klokken 07 til 22 indtil den 29. dec.

Til en forandring fra årets ”almindelige udstillinger” kan man tage købte ting med sig straks vel at mærke, hvis man køber på de bemandede tidspunkter, som foruden ferniseringsdagen bliver lørdagene den 8., og den 15. dec. fra klokken 10 -13.  På udstillingsperiodens øvrige dage må man sætte de røde mærker på og udfylde en købeseddel.

Kulturhuset Industrien har adressen Bredgade 73-75 Aarup.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.