Isvafler med mere i Bredgade

I forbindelse med Knit’n Jazz festivalen i weekenden, åbner der en ny butik i Bredgade. Det drejer sig om Langesø Vaffelhus, der slår dørene op i den gamle delikatesseforretning på Bredgade 57 B.

Langesø Vaffelhus
Bag Langesø Vaffelhus står Trine Nielsen og Brian Thomsen. De har allerede en forretning på Langesøvej 146 C i Morud, men manglede plads til produktionen. Den plads fandt man i Aarup, hvor de også får et udsalg. De regner de med at have åbent i Aarup 2 gange om ugen, lørdag og en dag mere. Den sidste dag er ikke besluttet endnu, men vil blive annonceret, så snart den er på plads.
Dog vil de altid have åbent ved specielle arrangementer, så som Knit’n Jazz festivalen.

Langesø Vaffelhus sælger blandt andet isvafler, kaffe og the. De fleste af deres produkter er hjemmelavede, blandt andet “Fyn bedste guf”, der bliver lavet på økologisk rørsukker og med forskellig smag, som for eksempel vanilje, skovbær, jordbær, hindbær, lakrids, rom eller kaffe . Normalt har de 1 – 2 forskellige smagsvarianter per dag. De laver også selv deres vafler og syltetøj. Generelt for deres produkter er, at de insisterer bruge gode råvarer for at få det bedst mulige produkt.

Italiensk is
Isen er fra Gelato de Natura, der er en lille italiensk isfabrikant lige udenfor Milano. Gelato de Natura blev kåret til at være blandt de 5 bedste isfabrikanter i Italien sidste år. Isen kan fås i vaflerne, men kan også bestilles som islagkage. Islagkagen bliver lavet i butikken baseret på kundens ønsker om tema med videre.

Kaffe og te
Langesø Vaffelhus sælger også kaffe og te. Kaffen er egen importeret fra Indien, Columbia og Honduras og de har en aftale med en rister, der rister det for dem. Kaffen kan både købes kop vis, eller man kan købe til hjemmebryg. Hvis man går op i hjemmebryg, sælger Langesø Vaffelhus også kvalitets kaffemaskiner til entusiaster.
Teen er også egne blandinger og kan fås både som varm te og som hjemmelavet saft uden tilsætningsstoffer.
Både kaffe og te fås i forskellige smagsvarianter og der kan også købes forskellige toppings til kaffen.

Langesø Vaffelhus åbner fredag kl 15 og vil holde åbent sammen med festivalen, så både Aarup-boere og gæster får rig mulighed for at finde deres favorit smag blandt is, guf, te og kaffe i løbet af weekenden.
Hvis du vil vide mere om Langesø Vaffelhus, kan du gå ind på deres hjemmeside eller se de flotte anmeldelser på Facebook

Langesø Vaffelhus kan kontaktes på eller på telefon 30144191

Aarup.dk byder Langesø Vaffelhus velkommen til Aarup og glæder os til at smage

Skrevet af Martin Juhl Nielsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.