Højlund Mølle mere synlig

Højlund Mølle rykkede for godt en måned siden godt 50 meter til hjørnet Holmelund/Indre Ringvej, og ud over mere synlighed gav det også flere kunder og mere omsætning, oplyser ejeren Henrik Hansen, der normalt holder til i hovedkvarteret i Gudbjerg.

Nyheder
Ud over de hidtidige udstyr til folk med jord og husdyr er der nu også kommet jakker og bukser til folk med heste, og der er desuden kommet børster, strigler, shampoo, hestedækkener og tilskudsprodukter til de firbenede. Men nyhederne slutter ikke her, for der er nu også bidsler, stigbøjler og styrthjelme, og alle varer er meget mere synlige pga. de mange flere kvadratmeter.

Hestedækkener
Angående hestedækkener så er det muligt at få dem vasket hos Højlund Mølle – og det kan ske med 50% rabat i resten af 2018. Når de indleveres, kan de normalt afhentes igen efter 1-2 uger, men ved sæsonbetinget spidsbelastning kan det tage 3-4 uger.

Flere kunder
Det er Vagn Aage Føns, der er daglig medarbejder i Aarup-afdelingen, og han ser stadig flere nye kunder fra lokalområdet i butikken, så det tegner godt, siger han.  

Synlighed ”er ikke det værste man har” i forretningslivet.

Kontakt:
Tlf. 64491223
Web: www.hojlund.dk

Skrevet af Hans W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.