Hjemmesejr i højfynsk opgør: 3-2

SSV Højfyn – Aarup BK

1. minut: 1-0 ved Mikkel Hyldgaard
  2. minut: 1-1 ved Rasmus West
  3. minut: 1-2 ved Simon West
  4. minut: 2-2 ved Mikkel Hyldgaard
  5. minut: 3-2 til SSV Højfyn v. Kasper Platz

Onsdag aften spillede Fynsserie-holdet fra Aarup BK lokalopgør i Vissenbjerg, men det lykkedes ikke udeholdet at bryde den negative stime af nederlag efter den ellers så flotte sæsonstart.

Højfyn startede bedst og kom efter få minutter foran, og holdet kunne have scoret yderligere. Efter 27 minutter kunne Aarup dog udligne på straffespark ved Rasmus West, og derefter havde Aarup overtaget. Det førte til flere chancer og en føring på 2-1 til udeholdet kort før pausen, målscorer Simon West.

2. halvleg
Efter pausen kunne Aarup dominere og skabe flere chancer, der dog blev brændt, og efterhånden kunne SSV Højfyn igen skabe et overtag, men Aarups solide målmand, Daniel Bertelsen, klarede for det meste.

Spillet bølgede frem og tilbage, men så – med to minutters mellemrum scorede hjemmeholdet ved Mikkel Hyldgaard og Kasper Platz og afgjorde kampen godt et kvarter før slutfløjtet.

Aarup havde et par chancer til sidst, men måtte acceptere det fjerde nederlag på stribe.