Helseklinikken Aarup

Helseklinikken Aarup befinder sig på adressen Udsigten 3, 5560 Aarup, og den drives af Susi Marie Lassen.

Faglig baggrund.
Hun har været færdiguddannet som massør i 1½ år. Tidligere har hun været produktionsudvikler inden for fødevareindustrien med en baggrund som professionsbachelor i ernæring og sundhed fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Herfra har hun hentet en del viden om kroppens funktion og især om den rigtige ernæring.

Sideløbende med arbejdet i klinikken er hun ved at uddanne sig i akupunktur, og det er en 3-årig uddannelse i traditionel medicin.

Typer af problemer
Kunderne ringer eller skriver, når de mener, at Susi kan afhjælpe et eller flere problemer, og det kan fx være ondt i hovedet, stiv nakke, tennisalbue, iskiassmerter, ondt i lænden osv. Gravide kommer også for at få lindret diverse smerter, fx bækkenløsning. Der kommer også folk med skinnebensbetændelse, der kan skyldes overanstrengelse.

Metoderne
Susi bruger mest ”knofedt” som redskab, men hun har også en såkaldt ergonomisk tommelfinger. Ud over dette kan der suppleres med udstrækningsøvelser, og patienterne kan få tips til at massere sig selv.

Men i visse tilfælde, hvor problemerne ikke kan løses på stedet, henviser hun til kiropraktor og egen læge. For det meste foregår behandlingen på adr. Udsigten 3, men Susi kan også køre ud til firmaer og tage en del patienter i løbet af nogle timer.

Mange erhverv kan blive ramt af skader, der kræver behandling, men nogle er særlig udsat, fortæller hun. Det gælder fx chauffører, social- og sundhedsassistenter, frisører, tandlæger, klinikassistenter, landmænd og håndværkere.

Tilbud

Den første behandling for nye patienter koster 250 kr. for 45 minutter. Priser i øvrigt – se hjemmesiden.

Kontakt
Helseklinikken Aarup, Udsigten 3, 5560 Aarup
Ved Susi Marie Lassen, lægeeksamineret massør
Mail: www.helseklinikken-aarup.dk
Tlf. 40442930

Åbningstider: Mandag til fredag fra 8.30 til 17

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.