Grønnemose Maskinforretning ser nye muligheder

Jørgen Jørgensen, der er daglig leder i Grønnemose Maskinforretning, ser nye muligheder både for sin egen virksomhed og generelt for hele industriområdet, efter at sporet fra rundkørslen og ind til Industrivej er åbnet.

Trafikken er allerede bedre, men heller ikke for stor, og der kommer nu folk ind, som slet ikke vidste, at der lå en stor maskinforretning på stedet, og ifølge Jørgen vil det blive endnu bedre, når alt er helt færdigt.

Han håber også, at flere nye virksomheder vil komme til – han har allerede hørt om nogle på vej. Og en evt. skiltning ved rundkørslen vil gøre det endnu bedre, mener han.

Nyt i butikken
Den nye robotplæneklipper er populær lige nu, og der er flere typer og størrelser at vælge imellem – priser fra lidt under 8.000 kr. de får i flere størrelser.

Desuden er der mange nye redskaber til have, park og skov, motorsave, hækklippere, buskryddere osv., alt i flere størrelser.

Tlf. 64431403

Adresse: Industrivej 6, 5560 Aarup

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Bogmærk Permalink.