Grillmad og vin på Erholm

Erholm Fødevaremarked har som nævnt åbent hver lørdag fra 10 – 14 hele året rundt, og nogle af de
handlende er altid til stede – også her midt på sommeren.

En af de handlende er Lars Gregersen, og han sælger ikke kun whisky, men også en del vin, der passer til
terrassen eller til det fine Galloway-kød fra naturområderne ved Brende Å og Enebærodde.

Lars nævner bl.a. en rosévin fra Costière de Nîmes – et vinområde lige vest for Rhône-dalen i Sydfrankrig.
Til Galloway foreslår han dog en rødvin fra Puglia, Italiens hæl helt ude mod sydøst. Den er rent økologisk
og på druen Negroamaro.

Lokal likør
Til kaffen derefter foreslår han en kaffelikør med 31%. Den udmærker sig ved at være lavet på helt friske
kaffebønner fra Holy Bean i Aarup – og kaffen er Manzano fra El Salvador i Mellemamerika. Der er desuden
råmaterialet til denne likør med Erholm på etiketten fra et whisky-destilleri i Give – Fary Lochan.

Læs mere – også om historien, landbruget og skovbruget på www.erholm.dk

H.W./Aarup.dk

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.