GLA:D hos fysioterapeuterne i Aarup

Det første ord i overskriften ser måske lidt kryptisk ud, men glad står faktisk for Godt Liv med Artrose i Danmark, og artrose det er slidgigt i knæ og hofter. Ifølge medejer Jesper Damgaard kan man ofte træne den slags gigt væk, og det kan fra ca. 10. maj 2017 ske hos Aarup Fysioterapi & Træningscenter.

Inden man starter på træningen bliver man undersøgt hos en fysioterapeut, og det er lokalt Jesper Damgaard og Troels Rubæk, der klarer den slags opgaver. Starten kan ske fra 10. maj eller senere.

Jesper fortæller, at artrose i dag er en folkesygdom, der skyldes, at vi i dag bliver ældre, men behandling og træning kan mindske og/eller udskyde den slags problemer. Der kræves ingen lægehenvisning, men mange får det alligevel.

GLA:D er et program fra 2013, og det er udviklet af professor Ewa Roos og postdoc Søren Skou fra SDU i Odense. Se mere om indhold og resultater på www.glaid.dk

Kontakt

Aarup Fysioterapi & Træningscenter, Søndergade 2, 5560 Aarup

Tlf. 64432214

www.aarupfysioterapi.dk

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Bogmærk Permalink.