Galleriet i Marts

Hjørdis PlatoGalleriet på Industrien har i marts måned udstilling af to kunstnere, nemlig Hjørdis Plato, Korup og Helle Fabricius fra Dalby.

 Hjørdis Plato er kendt af de fleste læsere af Fyns Stiftstidende, da hun gennem 25 år har forsynet avisen med  kommenterende satiriske illustrationer samt tegninger fra  teaterforestillinger og fra retssale. Hjørdis Plato viser ikke blot tegninger, men hun er også meget dygtig til  papirklip, som kombineres med tegninger. Resultatet bliver meget fantasifulde billeder, som har motiver fra mytologiens og eventyrets verden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHelle Fabricius fra Dalby er født i 1960 og har en baggrund som fårehyrde og højskolelærer. Siden 1994 har hun haft eget keramikværksted og arbejder med keramik, som brændes i elektrisk ovn og raku keramik.

Formerne er inspireret af naturen, og mange dekorationer er hentet fra helleristninger, som står aftegnet med mørke linjer på lys baggrund, og giver et æstetisk smukt indtryk.

Udstillingen har fernisering torsdag den 3. marts klokken 17 på Industrien Bredgade 73-75 Aarup, 5560 og kan ses til og med den 1. april.                
Alle er velkomne, men husk, at sundhedskortet giver adgang uden for bibliotekets betjente åbningstid.

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.