Fysiomor i Aarup

Tina Stephansen har en alsidig uddannelsesmæssig baggrund og driver klinik på adressen Torpvej 26 i Aarup.

Hun uddannede sig midt i 90’erne som bevægelsespædagog og massør. I år 2000 blev hun også pilates-instruktør og i 2011 fysioterapeut. Denne baggrund er senere blevet suppleret med kurser i akupunktur og et diplom som kranio-sakral terapeut.

Hun anbefaler klart en aktiv behandlingsform og ikke bare en passiv symptombehandling på en briks. Folk skal altså selv i gang med en aktiv behandling med bevægelse, afspænding og træning.

Klinikken har eksisteret i ca. 3 år, og kunderne kommer overvejende fra Odense og Vestfyn.

Aktiviteter
Tina har i flere år haft ”MorYoga” i Aarup, og fra januar 2018 er det blevet til ”Mor+Barn-Yoga”, og i AOF i Odense underviser hun hold for gravide og for kvinder, der har født, og desuden grupper, der kræver særligt hensyntagende træning.

Hun fokuserer meget på, hvad mennesket er designet til, og der er ikke kun få gange træning om ugen eller endnu mindre, men at være aktiv og bruge kroppen en stor del af tiden.

Firkantet sagt har mange brug for meget mere naturlig bevægelse og sund kost – der skal altså ofte livsstilsændring til.

Mor + Barn Yoga
Gennem leg og samvær mellem mor og barn kan der ske en genopbygning af mor-kroppen, og det kan også være nødvendigt 2, 4 eller endog 8 år efter en fødsel.

Og denne aktivitet behøver ikke at være kedelig, for Tina tager gerne temaer, eventyr og fantasi med i træningen, så alle kan føle velbehaget efterfølgende.

Der starter et hold Mor + Barn Yoga den 22. januar 2018. Læs mere på https://fysiomor.dk/morbarnyoga

Grøn januar 2018
Fra januar i år starter der en ny aktivitet med henblik at ”stoppe slankedramaet” – specielt i familier, og denne aktivitet sigter på at formidle ganske simpel sundhed til bl.a. travle børnefamilier.

Desuden overvejes et projekt ”Walk’n move” for mødre. Det er en ugentlig gåtur med indlagte styrkende og mobiliserende øvelser.

 

Kontakt
Tina Stephansen, Torpvej 26, 5560 Aarup
Tlf. 60753038
Email:
Web: www.fysiomor.dk
Facebook: https://facebook.com/Fysiomor.dk/
Instagram: https://www.instagram.com/fysiomor.dk/

H.W.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.