Fyns Gourmetkød mod påsken

Fyns Gourmetkød ejes af Simone Jensen og Per Rasmussen.

De har primært produktionssted på adressen Bredgade 57, Aarup, men de er også til stede på Erholm Fødevaremarked, og desuden kører de ud til flere byer med salgsbilen.

De kan bedst træffes i produktionslokalet på hverdage fra 16 – 18 – eller lørdag formiddag, brug dog gerne tlf. 61556099.

Deres primære produkter er oksekød, svinekød og lammekød, som de især anbefaler til påsketiden. De sælger i øvrigt både hele stykker, hjemmelavede pålægsvarer, pølser og røgvarer.

De leverer også mad ud af huset til både store og små arrangementer, fx pålægsfade og helstegt pattegris.

Lammene kommer fra Hesselager-området på Sydøstfyn og er en blanding af Texel-får og Gotlands-får. Det giver ifølge Simone en særlig god kvalitet.

Læs mere om markedet på www.erholm.dk

H.W.

Aarup.dk er ved at lukke ned, så vi modtager ikke nye indlæg.

 

Bogmærk Permalink.