Foto og skulptur i Galleriet.

Galleriet på Kulturhuset Industrien har i april måned besøg af Knud Erik Bødker, som viser sine fotografier og Søren Dyrup, der udstiller skulpturer. Der er fernisering torsdag den 4. april klokken 17,og udstillingen kan ses til og med fredag den 26. april i bibliotekets åbningstid. Alle er velkomne til ferniseringen.

Knud Erik Bødker kalder sig fritidsfotograf, for det lykkedes ham ikke at komme i lære som fotograf, da han skulle vælge sig en levevej, og fotografering måtte så blive en elsket hobby i stedet for. Pensionisttilværelsen har givet ham mulighed for at udvikle sin kunnen og eksperimentere yderligere.
Han fotograferer især landskaber og vil gerne have, at billederne kommer til at udstråle den ro, som han føler findes i naturen.

Søren Dyrup har i sit arbejdsliv været bygningsmaler med forkærlighed for specielle opgaver; men efter en arbejdsulykke begyndte han så at male billeder; men her stoppede han ikke, for gennem maleriet kom han frem til at lave skulpturer af gamle jernbanesveller fra den nedlagte Nordvestfynske Jernbane.
For at fremhæve træets smukke farver, som opstår ved forfaldet efter den mangeårige kontakt med jorden, bruger han det ene lag af lasering efter det andet. Det sidste nye fra hans hånd er skulpturer lavet af en kombination af jernbanesveller, nye træsorter og granit.

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.