Fin Aarup-debut i Fynsserien

Aarup BK lagde fint fra land mod Bogense i Fynsserien, idet det blev til en overbevisende Aarup-sejr på hele 5-1.

I de første 10 minutter var Bogense dominerende, men stopper Jack Nielsen var kampen igennem en sikker sidste skanse, og han var ligeledes rolig og konstruktiv i det fremadrettede spil.

Efter 15 minutter var Aarup bedre med, og lige efter fik Bogense direkte rødt efter en nødbremse lige uden for feltet, og det efterfølgende frispark tordnede Simon Nygaard i nettet til 1-0.

Efter 32 minutter blev det 2-0 ved Matias Holmgaard, der headede en flanke fra venstre ind i nettet.

Trods flere store Aarup-chancer fik Bogense reduceret til 2-1 lige før pausen.

2. halvleg
I 2. halvleg fortsatte Aarup dominansen mod Bogenses 10 mand, og efter 65 minutter kunne Simon Nygaard sende endnu ”en tordenkile” i mål fra distancen.

Efter 77 min. blev det 4-1 ved Rasmus Krause, der fik en af mange fornemme flanker fra den meget hurtige og kreative venstre fløj, og et par minutter før slutfløjt scorede stopperen Jack Nielsen ganske fortjent til 5-1 efter et par elegante 1-2 afleveringer med en medspiller.

Profilerne
Aarups Fyns-seriehold optrådte som en meget homogen enhed, og ingen skilte sig spillemæssigt ufordelagtigt ud, men enkelte ragede dog lidt op på dagen:

Målmand Daniel Bertelsen var sikker i alle situationer – også i det fremadrettede spil.

Backen Simon Nygaard med dommedagsskuddene scorede 2 mål og var tæt på nr. 3

Stopperen Jack Nielsen udstrålede ro og sikkerhed i forsvaret – og kunne helt fortjent krone en stor indsats ved at score til 5-1.

Aske Isaksen (nr. 19) og Simon West (nr. 17) havde mange elegante gennembrud fra venstrekanten – og en del chanceskabende afleveringer – noget, der kunne skabe begejstring på ”tribunerne”.