Fest, dans og koncert med ZIDIDADA

ZIDIDADA Bandet spiller på Industrien lørdag d. 17. november kl. 20

ZIDIDADA er et af Danmarks mest leveringsdygtige orkestre, i ørehængere og evergreens. I dag betragter mange ZIDIDADA som bandet, der introducerede danskerne for evig solskin, fest, farver og positive, ja nærmest naive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden.
Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan synge med på ”Zididada Day”, Prinsessen”,”Happy Fool”, ”Walking On Water”,”Rock My Boat” osv…. – og hør deres aller nyeste “Sommersang”. Som Bandet siger “Festen lever i publikum og på scenen, så selvfølgelig kommer den også ned i de nye sange”.

ZIDIDADA debuterede i 1999 og Jimmy og Danny samlede det hold, der stadig i dag står på scenen hele året rundt. I 2012 søgte Danny andre græsgange. Stilmæssigt er der ingen love og regler, men reggae har altid stået bandets hjerte nær. I hvert fald har festen altid været omdrejningspunktet – og den fortsætter langt ud i fremtiden.

ZIDIDADA, med Jimmy Bacoll i forgrunden, leverer altid præcis det skud positive energi som enhver folkelig samling sukker efter.

Bandet er: Lars Storck / Percussion, Jacob Krausmann / Piano og Mundharpe, Lars Maasbøl / Guitar, Bjørn Jönsson / Trommer, Anders Heidelback / Bas, Jimmy Bacoll / Vokal

Der er gjort plads til dansegulv, så der er lagt op til en festlig aften.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.