Få rabat på billetter til High School Musical

Køb dine billetter til Frøbjerg Musicalskoles opførelse af High School Musical gennem Energi Fyn og få 40 procent rabat.
Det bliver helt sikkert festligt, når Frøbjerg Musicalskole og Ungdomsteater fra den 20.-29. april 2017 opfører den populære musical High School Musical.

Handlingen er sat på en amerikansk high school med alt, hvad der hører sig til i teenageres liv af rivalisering, forviklinger og ung kærlighed. Alt sammen krydret med skønne sange og lækker dans. Musicalen er baseret på en Disney Channel Original Movie fra 2006, der vandt en Emmy og har været en kæmpesucces.

Du kan læse mere om High School Musical på www.frobjerg.dk.

Få rabat på dine billetter
Energi Fyn har indgået et samarbejde med Frøbjerg Festspil, som betyder, at du kan få rabat på dine billetter til High School Musical.

Køber du dine billetter via http://frobjerg.billetten.dk/redeem/energifyn17 er billetprisen 100 kroner for voksne (normalpris 165 kroner) og 60 kroner for børn (normalpris 115 kroner).

Når du har valgt dato og siddeplads, vælger du blot billettype, og så fratrækkes din rabat automatisk.

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed eller begivenhed.

Bogmærk Permalink.