ENDNU HURTIGERE INTERNET I AARUP – op til 1.000 Mbit.

Stofa opgraderer kabel-tv-nettet i Aarup til giganet, så der i fremtiden kan leveres op til 1.000 Mbit. En hastighed, der fuldt ud matcher det, der bliver leveret på fibernet.

Medlemmerne i Aarup Antenneforening vil i løbet af sommeren 2020 få adgang til endnu hurtigere internet, når Stofa opgraderer nettet. Det nye net er ikke kun en fordel for de medlemmer, der har brug for ultrahurtigt internet. Familier med børn, der streamer film og serier, spiller og surfer, vil også tydeligt kunne mærke en forskel.

Som samfund er vi blevet dybt afhængige af at kunne være på nettet hele tiden. I dag er både smartphones, tablets og tv online. Og internet-trafikken stiger med 26 procent hvert år. Det stiller større krav til kapaciteten og styrken i kabelnettet, så derfor er opgraderingen til giganettet vigtig.

Opgraderingen til GIGANET sker uden omkostninger for foreningen. Jesper Kjelgaard, direktør for foreninger i Norlys Digital, som Stofa er en del af, forklarer:

 ”Det er vigtigt, at et samarbejde med Stofa styrker foreningen og medlemmerne. Derfor er det helt naturligt for os at opgradere antenneanlægget, så medlemmerne i Aarup bliver rustet til fremtiden. Opgraderingen er en fremtidssikring af foreningens infrastruktur, der vil sikre alle foreningens medlemmer tidssvarende tv- og internet med bedre digitale oplevelser”.

Peter Birch, der er formand for Aarup Antenneforening, glæder sig over denne gennemgribende opgradering.

”Det opgraderede net fremtidssikrer medlemmerne og giver endnu bedre muligheder for brug af digitale tjenester, herunder et hurtigere og mere stabilt internet. Det skal desuden pointeres, at det ikke alene er et giganettet, der skaber et hurtigt internet; såfremt husstandens wifi router ikke er optimalt placeret eller dens/deres kapacitet ikke er stor nok, vil brugeren ikke få fuldt udbytte af nettet,” fortæller han.

Et bedre net med færre fejl Opgraderingen styrker det eksisterende kabelnet og skaber mere kapacitet i anlægget til endnu højere hastigheder, der fuldt ud matcher dem, man kan få med fibernet. Opgraderingen skaber mere kapacitet i anlægget, så medlemmerne kan få op til 1.000 Mbit og flere tv-kanaler i knivskarp 4K-kvalitet (Ultra HD). Samtidig bliver dit tv-signal mere stabilt, fordi opgraderingen minimerer forstyrrelser fra indstråling, der kan give udfald og pixeleringer.

Under opgraderingen gennemgår Stofas teknikere hele kabelnettet og giver det et løft, der sikrer bedre og mere effektiv vedligeholdelse. Samtidig bliver der endnu færre driftsforstyrrelser, fordi teknikerne, efter opgraderingen, kan fejlsøge så nøjagtigt og proaktivt, at de ofte vil kunne spotte problematiske udsving, inden de påvirker din tv- og internetforbindelse.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.