Dygtige discodansere og sangere efterlyses

Frøbjerg Festpil holder audition den 11. november i år til forestillingen Saturday Night Fever.

Der venter publikum en storslået oplevelse, når over 30 medvirkende sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen i forestillingen Saturday Night Fever på Frøbjerg Bavnehøj næste sommer. Så har du disco i blodet og fødderne, og kan du gøre Bee Gees kunsten efter som sanger i ørehængere som Staying Alive, How deep is your love og More than a woman, skal du måske sætte kryds i kalenderen.
– Vi skal bruge superdygtige dansere men også gode sangere til koret, der skal synge de kendte klassikere, siger instruktør Carsten Friis.
Frøbjerg Festspil holder audition lørdag den 11. november i Samlingshuset, Frøbjergvej 76 A, 5560 Aarup. Tilmeldingen til audition sker på linket længere nede i artiklen

Både for amatører og professionelle
Audition er åben for såvel amatører som professionelle.
– Castet besættes så vidt muligt med amatører, men en eller flere af de store gennemgående hovedroller kan eventuelt besættes af professionelle, hvis man ikke finder kvalificerede amatører, fortæller Carsten Friis.

Gode dansere
Instruktøren oplyser, at alle unge aspiranter, både til de større roller og ensemblet, skal være gode dansere, og derfor adskiller årets audition sig fra de øvrige år.
– Er man under 35 år, skal man først til en danseprøve i mindre hold, hvor man skal danse sammen med andre aspiranter. Her skal man ikke forberede noget selv, oplyser Carsten Friis.
Hvis man vurderer, at aspiranten har de nødvendige dansekompetencer, kommer man efterfølgende til en almindelig sangprøve, hvor man skal synge en sang, som man har forberedt hjemmefra.

Sangere til discohits
I forestillingen indgår et stationært kor, som kommer til at stå sammen med orkesteret.
– Derfor er det også muligt at melde sig til vores audition, hvis man udelukkende ønsker at synge – og vi håber at se en masse gode sangere, da ”Saturday Night Fever” jo er fyldt med superfede arrangementer af de kendte discohits, understreger Carsten Friis.
Er man over 35 år og gerne vil synge i koret, behøver man ikke til en danseprøve.

Audition finder sted lørdag d. 11. november i Frøbjerg Samlingshus, Frøbjergvej 76, 5560 Aarup
For tilmelding : Tryk her

Om forestillingen
I Saturday Night Fever bor den unge Tony Manero hjemme hos sine italienske forældre i Brooklyn og sidder fast i en trist hverdag med et meningsløst job i en malerforretning. Kun én gang om ugen liver han op. Lørdag aften. Hver lørdag aften på diskoteket 2001 Odyssey forvandles han til kongen af dansegulvet. Pigerne er vilde med ham, drengene vil være ham. Han drømmer kun om at danse og komme væk fra sin trivielle hverdag i Brooklyn.

Hans faste dansepartner, og pigen alle hans venner går i seng med, Annette, er ulykkeligt forelsket i Tony. Tony forelsker sig derimod i den smukke Stephanie, og han får hende overtalt til at deltage i en dansekonkurrence i stedet for Annette – og så begynder historien om Saturday Night Fever for alvor.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.