Diskofeberen på Frøbjerg Bavnehøj er spredt til mange

Over 10.000 publikummer har i den første uge set eller bestemt sig for at skulle se Saturday Night Fever, der spiller frem til og med lørdag den 25. august.

Formand Knud Møller fra Frøbjerg Festspil opfordrer til, at så mange som muligt skynder sig at få købt billet til de sidste forestillinger.

– Skuespillerne er fantastiske og ligger liv og sjæl i deres performance på scenen. Derfor er vi også blevet belønnet med fem stjerner fra anmelderen fra Fyens Stiftstidende, og publikum skriver masser af positive opslag på vores facebook-side. Så vi kunne da godt unde endnu flere at få en stor disko-oplevelse i vores skønne omgivelser, siger han.

Vejret i år har også været markant bedre end sidste år, selv om premieren måtte aflyses efter 1. akt på grund af kraftig regn og lyn. Det var første gang i al den tid, der har været lavet festspil på Højen, at man, af hensyn til de medvirkendes sikkerhed, måtte ty til en aflysning, og publikum fik mulighed for at ombytte til en ny forestilling.

Publikum danser med
Instruktør Carsten Friis er imponeret over de medvirkende, der alle er amatører, men som tæller de bedste dansere på Fyn. Blandt andet to danmarksmestre.

– Det er en fornøjelse at se de medvirkende skyde den af hver dag – de har en fest, og kommer langt ud over scenekanten. Det forplanter sig hos publikum, der danser med på stolerækkerne, og dansen fortsætter, når de kommer hjem, kan vi læse på de tilbagemeldinger, vi får på de sociale medier, understreger han og fortsætter:

– Der er ingen tvivl om, at denne musical samler generationerne – vi får virkelig mange tilbagemeldinger fra både unge, voksne og særdeles voksne – og de er alle sammen overstrømmende gode.

Udvider telefonsalg af billetter
– Vi har ind til nu haft åben for billetsalg mellem 18- 20 på telefonen. Det udvider vi nu, så det gælder fra kl. 12 til 20. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe billetterne online på vores hjemmeside, og det gør langt de fleste, oplyser Knud Møller.

Positive anmeldelser fra publikum:
“Hold nu kæft de er bare dygtige. Jeg kunne simpelthen ikke sidde stille. Det var min første gang på Frøbjerg, men det bliver ikke den sidste. Det var en vildt flot opsætning. Og en tur tilbage til teenagetiden på den gode måde. Tak for en vidunderlig aften.”
Tina Elmkjær Amstrup Jensen

”Første gang til Frøbjerg Festspil og bestemt ikke den sidste. Det var SÅ hyggeligt og en fantastisk forestilling. Dygtige unge mennesker og fantastisk musik og flotte omgivelser.
Selv priserne i “butikken” blev man overrasket over. 5 kr for en kop varm kakao….. min veninde skulle lige sikre sig at det nu var den rigtige pris.”
Louise Autzen Laursen

“Et fantastisk festspil. Vil man være i godt humør skal man bare tage til FRØBJERG FESTSPIL. Vi kommer igen næste år mine tre piger og jeg.”
Birgit Kirstine Bjørn

Her kan man købe billetter www.frobjerg.dk

Saturday Night Fever kan ses:
Fredag 17. august 2018 kl. 20.00
Lørdag 18. august 2018 kl. 20.00
Søndag 19. august 2018 kl. 15.00
Tirsdag 21. august 2018 kl. 20.00
Onsdag 22. august 2018 kl. 20.00
Torsdag 23. august 2018 kl. 20.00
Fredag 24. august 2018 kl. 20.00
Lørdag 25. august 2018 kl. 20.00

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.