Det sker i efterårsferien i 5560 Aarup

Efterårsferien byder i Aarup på film, quiz på biblioteket samt udstilling i Galleriet.

Aarup Bio

I efterårsferien fra lørdag den 12. oktober til søndag den 20. oktober viser Aarup bio  ”Mugge og vejfesten”. Filmen handler om den 10-årige knægt Mugge, hvis forældre er ved at gå fra hinanden. Mugge beslutter sig for at bringe sine forældrene sammen igen og det skal ske ved årets vejfest. Filmen er baseret på en bog af Michael Wullf og Anders Morgenthaler. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Dyst på mobilen for børn og voksne

Aarup bibliotek afholder onsdag den 16. oktober kl. 15-16 en mobil-konkurrence. Deltagerne dyster om, hvem der er hurtigst til at slå svar op på Internettet. Læs mere om arrangementet på bibliotekets hjemmeside.

Udstilling i Galleriet på Industrien

Galleriets udstiller i oktober malerier af Jacob Herskind. Udstillingens titel er: ’Idyllisk Dame-og Herregaarup Park udstilling, retroværdig, salonophængning af kunstner fra vest’. Jacob Herskind lærte kunsten at male af den fynske maler Georg Ernst i Assens,  Udstillingen er tilgængelig i oktober måned i Aarup Biblioteks åbningstid fra klokken 07 til 22. Adressen er Bredgade 73-75 5560 Aarup.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.