Det sker i 5560 Aarup fra den 7.-13. maj

I næste uge viser Aarup Bio den meget rørende, men også barske film ”Hvad Vil Folk Sige”, der er skrevet og instrueret af norsk-pakistanske Iram Haq, der tidligere har modtaget priser for sin film. 

I filmen følger vi den 16 -årige pige Nisha som lever et dobbeltliv med to kulturer. Hjemme er hun den perfekte datter i en familie med pakistansk kultur og traditioner, og når hun er ude med sine jævnaldrende venner, optræder hun som en normal, frigjort norsk teenager. Nishas to verdener bryder imidlertid sammen, da hendes strenge far griber hende i at kysse sin norske kæreste. Hendes forældre reagerer ved at kidnappe hende og sende hende til slægtninge i Pakistan, så hun kan lære at opføre sig sømmeligt efter familiens kultur.

Det er en film med flere voldsomme og barske scener, og er derfor uegnet for børn og unge under 15 år.

Til gengæld kan børnene gå på Aarup bibliotek den 12. maj kl. 10.30, hvor der er højtlæsning fra Jakob Martin Strids bog: ”Den utrolige historie om den kæmpestore pære”, som handler om elefanten Sebastian og katten Mitcho, der sejler ud ui den kæmpestore pære for at finde Solbys borgmester. Foruden højtlæsning vil der også være bogstavleg på biblioteket.

Læs mere om aktiviteterne i kalenderen på Aarup.dk:

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.