Det sker i 5560 Aarup

Galleriet I

Galleriet på Industrien udstiller Helle Birck Mikkelsen og Charlotte Niemanns med tegninger, acryl og glaskunst

Helle Birck Mikkelsen fra Fåborg arbejder med glas, hvor udfordringen bl.a. er at arbejde med lysets brydning i glasset. Hun finder stor inspiration i naturen, hvor bl.a. havet spiller en stor rolle. Charlotte Niemanns arbejder på at give sine malerier et udtryk, der befinder sig mellem det naturalistiske, drømmen og det følte! Udtrykket dannes i en kaoslignende maleproces, hvor farverne flyder, flytter rundt og skaber liv og uorden.

Der er adgang til Galleriet alle dage  kl. 7-22. I de tidsrum, hvor biblioteket er ubemandet, skal sundhedskortet bruges.

Aarup Bio

Aarup Bio viser fra mandag 8. oktober til søndag 14. oktober filmen Ditte og Louise. Filen handler om det midaldrende kvindelige TV komiker-par Ditte og Louise, der på grund af deres fremskredne alder har svært ved at få de gode kvindelige hovedroller. Det forsøger de at løse og håndtere på forskellig vis, og det tærer hårdt på deres venskab. Læs mere om filmen og om spilletider på biografen hjemmeside.

Få hjælp til PC, ipad, tablet og telefon

Alle medlemmer af Rørup Sogneforeninghar nu mulighed for at få hjælp til PC, ipad, tablet og telefon til fx.  opdateringer, skrive, regneark, mail, foto, hjemmesider og lidt slægtsforskning. Alt er på brugerniveau. Der holdes workshop 8. oktober, 22 oktober, 5. november, 19. november og 3. december kl.  17 – 19. Læs mere i Rørup Nyt.

Børnefilmklub

Onsdag den 10. oktober kl. 16 i Aarup Bio skal spor 1 i børnefilmklub se filmen “Det store nøddekup 2“. Filmen handler om egernet Vilfred og hans venner, der kæmper mod borgmesterens planer om at jævne den park, de bor i, med jorden.

Spor 1 viser film for børn i alderen 6-9 år. Læs mere om børnefilmklummen på biografens hjemmeside.

Sangaften i Rørup Borgerhus

Onsdag den 10. oktober kl. 19.30 er der sangaften i Rørup Borgerhus, hvor Lisbeth Nielsen sidder ved klaveret. Aftenen er uforpligtende med sang, kaffe og hyggeligt samvær. Der er ingen krav til sangstemme – men husk brød til kaffen. Læs mere om arrangementet i Rørup Nyt.

Gode ben, samvær, sang og musik i Frøbjerg

Eventgruppen i Frøbjerg inviterer sammen med Frøbjerg Samlings – og kulturhus til spisning torsdag den 11. oktober kl. 18 med samvær og underholding, hvor der er uddrag fra året forestilling “Satuday Night Fever”. 

Ølsmagning i Rørup

Brygmester Peter Schrøder, der er flyttet til Grønnemose arrangerer fredag den 12. oktober ølsmagning for Rørup Sogns beboere. Læs ere om arrangementet i Rørup Nyt.

Råstofkoncert på Industrien

Fredag den 12. oktober kl. 20 er der Råstofkoncert på Industrien. Råstofkoncerter er med “musik på vej” med rigtig dygtige og meget engagerede – men forholdsvis ukendte – kunstnere. Den 10. oktober er det Gary Snider og hans band, der spiller Leonard Cohen sange. Læs mere om koncerten her.

God fornøjelse i 5560 Aarup den kommende uge.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.