Det sker i 5560 Aarup – uge 46 / 19

I den kommende uge markeres Arkivernes dag; der er fællesspisning i Skydebjerg og Kerte; fællessang i Rørup, brætspil i Orte og som sædvanlig også film og koncerter.

Spis sammen-aften i Skydebjerg Gamle Skole

Røde Kors, Rotary, Sct. Georgs Gildet i Aarup og Folkebevægelsen mod Ensomhed inviterer igen til en spis sammen-aften. Det foregår fredag den 8. november kl. 18. Tilmelding skal ske senest den 6. november. Det kan ske ved, at man køber en spisebillet i Røde Kors butikken, Bredgade 26.

Arkivernes dag

Lørdag den 9. november kl. 10-14 markerer Lokalarkivet i Aarup, at det er Arkivernes dag. Der er åbent hus i arkivet, og Lokalarkivet åbner en ny udstilling om ”Folkebladet fylder 100 år i januar 2020”, “Før og nu i Aarup og omegn” samt ”Ukendte billeder”. Udstillingen kan ses frem til den 29. november i Galleriet i bibliotekets åbningstid kl. 7- 22. Læs mere på Lokalarkivets hjemmeside.

Fællesspisning i Kerte Forsamlingshus

Lørdag den 9. november inviterer Kerte forsamlingshus til Fællesspisning med efterfølgende kaffe og kage. Læs mere på Forsamlingshusets hjemmeside.

Højtlæsning for voksne på Aarup Bibliotek

Mandag den 11. november kl. 16-16.45 åbner Aarup Bibliotek endnu engang dørene for voksne, der gerne vil lytte til en god historie. Læs mere om arrangementet i Aarup kalenderen.

Brætspil og pizza i Orte

Tirsdag den 12. november inviterer Orte Sogn til brætspil og pizza i Sognehuset fra kl. 17-20. Tag gerne de foretrukne spil med.

Sangaftener i Rørup

Den 13. november  kl. 19.30 er der sang, kaffe og en masse snak i Borgerhuset, når Lisbeth Nielsen sætter sig ved klaveret og spiller og fortæller. Der er ingen krav om sangstemme, alle kan være  med, også  bare  på en lytter – men ta’ selv brød med til kaffen.

Den mobile borgerservice

Assens Borgerservice kører ud i kommunen om onsdagen i de 5 byer, Vissenbjerg, Aarup, Tommerup, Glamsbjerg og Haarby. Borgerservicebussen besøger Aarup i de lige uger: Den mobile borgerservice vil således være at finde på p-pladsen ved MENY onsdag den 13. november kl. 12.30-14.30.  Hos den mobile borgerservice er det bl.a. muligt at forny pas og kørekort samt at få international kørekort. Det er også muligt at blive fritaget fra digitalpost og få adgangskode og nøglekort til NemID samt meget mere. Læs mere om den mobile borgerservice på Assens Kommunes hjemmeside.

Aarup Bio

Aarup Bio viser fra torsdag den 7. november filmen ”Jagtsæson”, om Eva, Marlene og Isabella – veninder, rivalinder og venskab. Filmen vises fredag aften den 8. november som et tøseaften-arrangement med servering af boblevand, chokolade og lodtrækning. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Filmen Kollision med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne er på lærredet i Aarup Bio fra den 16. til den 19. november. Filmen skildrer en familie i opløsning, hvor parterne kæmper for at træffe de rigtige beslutninger i forsøget på at finde mening og håb, når alting ramler. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Børnefilmklub

Onsdag den 13. november er der børnefilmklub for spor 2 med filmen ”Sådan træner du din drage 3”. Vikingerne på Bersærkø lever i fred og fordragelighed med de drager, som Hikke & Co. har befriet fra fangenskab på naboøerne, men så forstyrrer den berygtede dragejæger Grimmel det hele. Læs mere om filmen på biografens hjemmeside.

Læs mere om børnefilmklubben her.

Koncerter på Industrien

Patrick Dorgan går på scenen i Kulturhuset Industrien lørdag den 9. november kl.20. Koncerten er sæsonens medlemskoncert, hvor medlemmer af Råstof får 50 kr. i rabat. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens hjemmeside.

Sing, Sing, Sing giver torsdag den 14. november kl. 20 deres bud på en vaskeægte julekoncert, når de spiller på Kulturhuset Industrien. Her vil være lidt lånt, lidt nyt, lidt gammelt og faktisk også lidt ’blåt’. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens hjemmeside.

Sund i Aarup inviterer lørdag den 16. november kl. 17 til en aften med fællesspisning og efterfølgende foredrag af Lindy Aldahl fra DRs program ”Rigtige mænd”. Arrangementet foregår i den Gamle Aaruphal. Læs mere om arrangementet og køb billetter på Musik På Industriens hjemmeside.

Fællesspisning i Rørup Borgerhus

Søndag den 10. november er der frist for at tilmelde sig fællesspisningen fredag den 22. november i Borgerhuset i Rørup. Læs mere i Rørup-nyt.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

 

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.