Det sker i 5560 Aarup – uge 4 / 2020

Kerte Kirke en vinteraften

I den kommende uge kan vi bl.a. se film i biografen, gå til koncert og se udstillingen i Galleriet.

Nytårskur

Rørup Sogneforening inviterer de mange frivillige hjælpere fra Sogneforeningen og støtteforeningen til nytårskur lørdag den 25. januar kl. 14-16 i Borgerhuset, hvor der vil blive serveret et lettere traktement. Læs mere om arrangementet i Rørup Nyt.

Stillegudstjeneste i Kerte Kirke

Søndag den 26. januar kl. 19 er der i Kerte Kirke stillegudstjeneste med fokus på fred og fordybelse. Stillegudstjenesten rummer – foruden musik, salmer, bønner og tekster – 10 minutters stilhed. Læs mere om gudstjenesten på Kerte Kirkes hjemmeside.

Aarup Bio

Fra torsdag den 16. til onsdag den 22. januar viser Aarup Bio filmen Cats, der handler om den unge hunkat Victoria, som møder en flok baggårdskatte i Londons gyder, efter at hun er blevet kasseret af sin ejer. Baggårdskattene –  Jellicle-kattene er i gang med at forberede sig til deres årlige stormøde, hvor flokkens gamle matriark vil udpege et medlem til at bestige pladsen til The Heaviside Layer. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Derefter fra torsdag den 23.til onsdag den 29. januar er filmen ”Knives out – var det mord?” på programmet i biografen. I filmen findes den velhavende krimiforfatter Harlan Thrombey på sin 85 års fødselsdag med halsen skåret over og alle medlemmerne i hans familie er under mistanke. Den excentriske detektiv Benoit Blanc tilkaldes anonymt for at undersøge mysteriet. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Søndag den 26. januar kl. 15 inviterer Aarup Bio på søndagsfilm. Der bliver serveret kaffe og kage og klokken 15.30 vises filmen ”En hvid, hvid dag”, om den midaldrende politikommissær Ingimundur, som har holdt pause fra arbejdet, siden hans kone omkom pludseligt for to år siden. Sagen om hans kones død plager ham stadig – særligt da han får mistanke om, at hun havde en affære inden hendes død. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Koncerter

Musik på Industrien inviterer til årets første koncert fredag den 24. januar kl. 20 på Industrien, nemlig Anders Blichfeldt Solo. Han holder et musikalsk foredrag, hvor han leverer de store Big Fat Snake-hits, fortæller om mødet med Elvis’ band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr. Læs mere om arrangementet på Musik på Industriens hjemmeside.

Udstilling i Galleriet

Årets første kunstudstilling i Kulturhuset Industrien er med Ulla Hvid, Glamsbjerg og Helle Fløche Jørgensen, Turup. Udstillingen kan ses frem til den 31. januar i bibliotekets åbningstid.

Ulla Hvid viser akvareller på udstillingen. Motiverne er mennesker, som bevæger sig i forskellige sportsgrene, og de er malet sådan, at billederne får et mosaikagtigt præg. Helle Fløche Jørgensen udstiller figurer med menneskelignende former, der foretager sig forskellige handlinger.

Læs mere om udstillingen på Galleriets hjemmeside.

God fornøjelse

Annie Gaardsted Frandsen

 

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

 

Bogmærk Permalink.