Det sker i 5560 Aarup fra den 6. – 12. august

Efter en dejlig solrig og varm juli byder den første hele uge i august på de første af efterårets aktiviteter og arrangementer i 5560 Aarup. 

Galleriet er åbnet

Den 2. august åbnede Galleriet på Kulturhuset Industrien en ny udstilling. Efterårssæsonen indledes med en udstilling af grafikeren Lone Ertbølle Pedersen fra Middelfart, der udstiller grafik og malerier, og af Anna Stina Billund fra Bogense, som viser typer strik, bl.a. billeder og dyr. 

Udstillingen kan ses frem til den 31. august  fra kl. 7 – 22. Sundhedskortet skal bruges ved indgangen, når biblioteket er uden betjening. Læs om udstillingen på Galleriets hjemmeside

Aarup Bio

Den 6. august starter Aarup Bio efterårssæsonen med filmen Hotel Transylvania 3 – Monsterferie 3D, der handler om vampyren Draculas datter, Mavis, som overrasker farmand og resten af monsterslænget ved at invitere dem på et krydstogt. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Rørup

Efteråret byder også på mange aktiviteter og arrangementer i Rørup, hvoraf flere foregår i Borgerhuset. Onsdagsarbejdsholdet sørger for det løbende vedligehold af Borgerhuset så som græsslåning og reparationer, så det altid er klar til møder, spisning og andre aktiviteter. Efter en velfortjent ferie starter onsdagsarbejdsholdet igen onsdag den 8. august kl. 11. Læs mere om arbejdsholdet og efterårets arrangementer i Rørups Sogneblad.

Frøbjerg Festspil

Fra torsdag den 9.  og frem til den 25. august er Frøbjerg Baunehøj omdannet til Brooklyn med malerforretning, bro, og discogulv, og Frøbjerg Festspil spiller musicalen Saturday Night Fever tirsdag til lørdag kl. 20 og søndage kl. 15. Læs mere om musicalen og billetkøb på festspillets hjemmeside.

Knit’n jazz

Weekenden den 11.-12. august afvikles Knit ’n Jazz festivalen i Aarup med adskillige musikalske indslag, foredrag, workshops om stikkehåndværket, strikkegudstjeneste i Aarup Kirke, film om strikkekunst i Aarup Bio, løbemaskeløb samt meget meget mere. Læs programmet på isologregn.dk.

Gudstjenester

Strikkegudstjenesten i Aarup Kirke er lørdag kl. 14.

Søndag er der gudstjeneste i Rørup  kl. 9, i Padesø kl. 10 og  i Skydebjerg kl. 10.15. I Kerte er der søndag aften kl. 19 sommeraftens stillegudstjeneste.

God fornøjelse i den kommende uge i 5560 Aarup.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.