Det sker i 5560 Aarup fra den 14. – 20. maj

Mandag den 14. maj sætter Aarup Bio igen en film på programmet, der giver anledning til at få rørt hele følelsesregisteret. Det er med tyske film “Ud af intet”, der er instrueret af den tyrkisk/tyske instruktør Fatih Akin. 

Filmens hovedperson Katja får vendt vrangen ud på sit liv, da hendes kurdiske mand og deres seksårige søn omkommer i et bombeattentat i Hamborg. To nynazister arresteres for attentatet, men da retssagen ikke går som ventet, driver Katjas sorg og hævntørst hende til selv at tage affære.

“Ud af livet” vises i Aarup Bio hver aften kl. 19.30 fra den 14. – 20. maj. Torsdag den 17. maj vises den også som formiddagsfilm kl. 10. Filmen frarådes til børn og unge under 15. år.

Vil man gerne have rørt de stive lemmer er det en mulighed i Skydebjerg Gl. skole torsdag den 17. maj kl. 8.30-10, hvor den står på Salsation. Salsation er bygget op om Funktionel Træning, hvor hele kroppen bliver rørt, og med særlig fokus på at stabilisere de indre muskler. Bevægelser der sker til lyden af latinamerikanske rytmer.

Husk kaffe og det gode humør, for det skal være sjovt! Tilmelding og betaling sker fra gang til gang.

Læs mere om de kommende arrangementer i kalenderen på Aarup.dk.

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.
Denne side bruger cookies Læs mere om cookies her