Det sker i 5560 Aarup fra den 13. – 19. august

Mandag morgen er det for de fleste slut med den dejlige varme sommerferie. Fra mandag morgen fyldes Aarup skolen igen med lærere og elever.

50 års jubilæum

Skolestarten bliver på Aarup noget anderledes i år end sædvanligt. Aarupskolen fylder 50 år, og på skolen har man lagt op til, at det skal fejres. Elever, forældre, tidligere elever samt beboere i Aarup og omegn er inviteret til jubilæumsfest fredag den 17. august kl. 15.30-19, hvor der vil være forskellige aktiviteter, loppemarked, boder samt salg af mad og drikke. Læs mere om jubilæet på skolens hjemmeside.

Aarup Bio

Mandag den 13. august viser Aarup Bio ”Den skyldige”, der er efterårssæsonens første spillefilm. Filmen handler om politibetjent Asger Holm, der på alarmcentralen modtager et nødopkald fra en kvinde. Det går op for ham, at hun er kidnappet – men så bliver forbindelsen afbrudt. Asger kaster sig ud i et kapløb mod tiden for at finde og redde kvinden ud fra de få oplysninger, han har. Men forbrydelsen er mere omfattende, end han aner. Se spilletiderne på biografens hjemmeside.

Galleriet og Frøbjerg Festspil

I Galleriet på Kulturhuset Industrien er det fortsat muligt at se udstillingen med grafik og materier  af grafikeren Lone Ertbølle Pedersen fra Middelfart, og strikkekunst af Anna Stina Billund fra Bogense. Læs mere på Galleriets hjemmeside

På Frøbjerg Bavnehøj spiller Frøbjerg Festspil musicalen Saturday Night Fever fra tirsdag til lørdag kl. 20 samt om søndagen kl. 15. Læs mere om musicalen og billetkøb på festspillets hjemmeside.

Salsation

I Skydebjerg Gamle skole er der som i foråret Salsation torsdag den 16. august kl. 8.30-9.30. Bagefter drikkes den medbragte kaffe.

Salsation er bygget op omkring Funktionel Træning og sikrer, at hele kroppen bruges. Det giver god træning og foregår i et tempo, hvor alle kan være med.

Tilmelding og betaling sker fra gang til gang, så også nye interesserede har mulighed for at deltage. Læs mere om Salsation i Aarup Kalenderen.

Kirkeligt

Torsdag den 16. august er der for Rørup og Aarup Sogne opstart af baby-salmesang. Læs mere herom i Aarup-kalenderen.

 Søndag den 19. august er der gudstjeneste i Orte Kirke kl. 9.00, i Aarup Kirke kl. 10.15 samt i Rørup Kirke kl. 11.30.

I øvrigt

Aarupspejderne starter i den kommende uge sæson 2018-19 op.Læs mere herom på Aarupspejdernes hjemmeside.

 

God fornøjelse i den kommende uge.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.