Det sker i 5560 Aarup fra den 11. til den 17. juni

Den kommende uge i 5560 Aarup byder på fællesspisning, musik og film på Sanggårds Plads og i Kulturhuset Industrien. Det sker lørdag den 16. juni fra kl. 11 ved arrangementet “Når kulturer mødes under paraplyen“. Arrangementet er for alle borgere i 5560 Aarup såvel små som store, “gamle” som “nye” borgere. Særligt velkomne er de borgere, der er kommet hertil fra fjerne egne i verden.

Adgangsbilletten til arrangementet er, at man til fællesspisningen kl. 12.15 medbringer en ret eller en kage fra sit nationale køkken, som andre kan få lov til at smage på. Foruden spisning byder dagen bl.a. på pandekagebagning, arabisk-dansk fortælleteater, børne- og voksenfilm samt musikalske indslag af Elif & Elifferne og FAZENMIR. I arrangementet indgår også VM-kampen mellem Danmark og Peru, der vises på storskærn i biografen. Se programmet for dagen i Aarup-kalenderen

Aarup Lokalråd, Aarup Løbeklub og Aarup Gymnastikforening er gået sammen om at gøre borgerne i Aarup sundere. De inviterer derfor til et stort idémøde i Klubhuset på Stadionvej onsdag den 13. juni kl. 19. Læs mere om mødet i Aarup Folkeblad.

.Aarup Bio viser i den kommende uge filmen Breathe, der handler om den unge succesrige Robin, der bliver lammet af polio. Hans hustru formår gennem hengivenhed, nærvær, humor og beslutsomhed at skabe et liv, hvor Robins handicap bliver en naturlig del af deres forhold og dagligdag. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Og så er det atter blevet tid til, at Assens Borgerservice kommer til Aarup. Det sker på onsdag den 13. juni kl. 12.30-14.30, hvor bussen holder på parkeringspladsen ved MENU.

I Kerte kirke er der gudstjeneste med dåb lørdag den 16. juni kl. 11. Alle er velkomne. Søndag den 17. juni er der gudstjeneste i Rørup kirke kl. 9.00 og i Aarup kirke kl. 10.15, mens Skydebjerg kirke holder sommeraftensgudstjeneste kl. 19 med duoen Rosinante. Gudtjenester og arrangementer i kirkerne fremgår af kikernes hjemmesider.

God fornøjelse den kommende uge i 5560 Aarup.

AGF

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på kontakt@aarup.dk eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.