Det sker i 5560 Aarup

I den kommende uge byder Aarup på masser af film og koncerter.

Højtlæsning for voksne på Aarup Bibliotek

Mandag den 9. september kl. 16-16.45 åbner Aarup Bibliotek endnu engang dørene for voksne, der gerne vil lytte til en god historie. Biblioteket tager her i efteråret 2019 fat i de danske klassiske forfattere: Henrik Pontoppidan, Karen Michaelis, Leonora Christine Ulfeldt, Jeppe Aakjær, Michael Strunge og Halfdan Rasmussen. Læs mere i Aarup Kalenderen.

Udstilling i Galleriet på Industrien

Galleriet på Kulturhuset  Industrien viser en udstilling med malerier af Anette Mathiesen og flettede skulpturer af Birte Hartvig. Udstillingen kan ses indtil fredag den 27. september i bibliotekets åbningstid, som er klokken 07-22. Husk sundhedskortet, når biblioteket ikke er betjent. Læs mere om udstillingen på Galleriets hjemmeside.

 Leg med robotten Bee-Bot

Bee-Bot er en gulvrobot, som børn kan programmere til at bevæge sig rundt i forskellige retninger. Den besøger Aarup Bibliotek lørdag den 7. september kl. 10-12. Ved at lege med Bee-bot, bliver det nemt at forstå og sætte ord på, hvad det vil sige at programmere, og hvordan vi kommunikerer med en computer. Læs mere i Aarup kalenderen.

Aarup Bio

Den 5. september og de følgende dage er det actionfilmen Angel Has Fallen, som er på biografens program. Filmen er den tredje film i serien om den tidligere Secret Service-agent Mike Banning, der i denne film må kæmpe mod falske beviser, der er fabrikeret for at skade ham. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Den 7. og 8. september er der weekendfilm for børn i Aarup Bio, hvor filmen Kaptajn Bimse vises.
7-årige Anna, som ligger i sin seng, får pludselig besøg af en gul flyvemaskine med to besætningsmedlemmer, nemlig Kaptajn Bimse og andenpilot Goggeletten. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Fra torsdag den 12. til onsdag den 18. september viser Aarup Bio filmatiseringen af Puk Damsgårds bog ”Ser du månen, Daniel”, om den danske fotograf Daniel Rye, der blev holdt som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i over et år. Læs mere om filmen og spilletider på biografens hjemmeside.

Børnefilmklub

Aarup Bios Børnefilmklub spor 1 starter efterårssæsonen onsdag den 11. september kl. 16 med filmen Jakob og Peter Plys. Jakob er ikke bare blevet voksen, men er også blevet en kedelig forretningsmand og familiefar, men så vender Peter Plys tilbage… Læs mere om filmen på biografens hjemmeside og læs om børnefilmklubben her.

Koncerter på Industrien

Lørdag den 7. september kl. 20 spiller det engelske band Sam Kelly Trio. I trioen har han selskab af to af de faste musikere fra The Lost Boys – Jamie Francis (banjo) og Archie Churchill-Moss (harmonika). Læs mere om koncerten på Musik På Industrien.

Fredag den 13. september kl. 20 spiller Guy Forsyth på scenen på Industrien. Multi-instrumentalisten, sangeren og sangskriveren Guy Forsyth er oprindeligt fra Kansas, men har i dag base i Austin, Texas, der er kendt for sin vitale bluesscene. Hans musik er bluesbaseret americana og rootsrock. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens- hjemmeside.

Børnebanditterne – jorden rundt spiller på Industrien søndag den 15. september kl. 12. Musik er nøglen, og gennem denne fortælles om virkelighedsnære temaer som venskaber, sociale spilleregler og de følelser, der lever i os. Læs mere om koncerten på Musik På Industriens hjemmeside.

God fornøjelse.

Annie Gaardsted Frandsen

Har du en nyhed eller en begivenhed du ønsker at dele med 5560, kan du kontakte os på eller indtaste den på nyhed

Bogmærk Permalink.